dijous, 11 de juliol del 2013

TITANPAD (PRÀCTICA 6)

En aquesta sisena pràctica no he treballat amb una APP, sino que ho he fet amb una WEB 2.0 a la que evidentment es pot accedir des del navegador de la tauleta o l'smartphone. Es tracta de TITANPAD una eina per escriure documents col·laboratius que va força bé. 

Segurament "Google Drive" és molt millor perquè ens ofereix moltes possibilitats per emmagatzemar, compartir i editar. TitanPad és molt més simple però té un gran avantatge: no cal tenir compte de GMAIL per accedir a un document. Al crear un document es crea també una adreça que hauria de ser personal i intransferible pels components dels grup.

He preparat una petita pràctica on us explico el seu funcionament. Cliqueu en aquesta adreça...



Ara fa un temps a l'escola vam fer un treball col·laboratiu entre els alumnes de 6è i l'ESO. Van sortir un parell de problemes a l'hora de planificar l'activitat:

1. Els alumnes de 6è i ESO no es coneixien.
2. Era difícil que poguessin quedar fora de l'horari lectiu per preparar el treball.
3. Tot i que tots els nostres alumnes de Cicle Superior tenien un correu de GMAIL (quan comencen cinquè els coordinadors d'Informàtica i TIC els hi creem un correu amb l'autorització de les famílies) no podíem assegurar que tots els alumnes d'ESO tinguessin un correu de GMAIL.

TintanPad ens va solucionar aquests problemes. En qualsevol moment dintre de l'horari lectiu els alumnes podien accedir a les seves adreces de TitanPad i continuar amb el seu treball i si trobaven connectat a algú del seu grup també tenien la possibilitat d'entrar al XAT de l'aplicació. 

La veritat és que va anar força bé.

Així que ara us animo a que entreu dintre de l'adreça i que deixeu un comentari.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada