Dibuixem

apptua.com
Les tecnologies digitals, com ara apps de disseny gràfic d'animació, de pintar, dibuixar, de creació de histoiras, músiques, cançons ... brinden als estudiants oportunitats de crear, construir, dissenyar, comunicar, connectar, presentar i reflexionar com a part del seu aprenentatge en la competència artística.

Com podem professors i estudiants seleccionar de la gran oferta d'aplicacions educatives disponibles, relacionades amb l'art i la música? De quina manera podem abordar els objectius d'aprenentatge seleccionant tecnologies apropiades per a activitats educatives a l'aula? Com poden dissenyar activitats per a l'aprenentatge de les arts visuals i música que facin un ús apropiat de les tecnologies educatives?Experiències en educació

Apps educatives


Relació d'apps orientades a la creació artística, dibuix...

Pràctica

Envieu una creació al bloc. Expliqueu quina podria ser la situació d'aprenentatge o objectiu de la creació i indiqueu l'app o apps utilitzades.

Publica-ho al bloc via  correu electrònic:

                                  apptua.taller@blogger.com

L'assumpte del mail serà el títol del post, el cos del missatge serà la vostra aportació. Al final del text poseu el vostre nom.

Per veure el post publicat aneu a http://tallertablets.blogspot.com.es/Cap comentari:

Publica un comentari