divendres, 12 de juliol del 2013

Aplicacions diverses

Pel que respecta a les aplicacions comentades en aquest mòdul, realment em quedo amb tot el tema de Google, i a més gratis!!

En aquest sentit, qualsevol aspecte que implica un seguiment de la feina de l'alumnat ja porto treballant amb Drive, Blogger... des de fa tres anys. Això, a més de fer aquest seguiment, m'ha permès estalviar en paper, ja que tot el material que es demanava estava fet amb aquest sistema. Per a mí, molt més fàcil que treballar amb Moodle, ja que les notes també les treballava amb comentaris, i les dates d'entrega amb el Calendari.

Per exemple, amb els meus alumnes he treballat amb blogger per fer les seves recerques (1r a 3r ESO). Aqui teniu alguns dels resultats. Realment val la pena:
Ara, encara que ja fa un cert temps, amb tot el que s'ha afegit coordinat des de Gmail, crec que és molt i molt aplicable (parlo de fer el teu propi canal a Youtube d'una manera més directa o de treballar amb imatges des de Google +, entre d'altres).

Finalment comentar que també porto treballant amb un cert temps amb Woices. Crec que Wikiloc el guanya, ja que si no tens sistemes per enregistrar cada parada, Wikiloc és més "pràctic" (dades de l'itinerari, pendents...). En canvi, si vosl fer una àudio guia, doncs certament Woices és una de les millors aplicacions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada